Thuis

Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De de Botou bestelwagen-T Invoer en Uitvoer die Co., Ltd uitwisselen worden gevestigd in „Gemeente van het afgietsel“ Cangzhou, hebben eigen fabriek, zijn een professionele een professionele fabrikant en verdeler, om " stabiele kwaliteit, stabiele hoeveelheid, rendabele " producten en de dienst te verlenen.

 

Ons bedrijf veroorzaakt hoofdzakelijk allerlei etc. het gieten van ambachten, met inbegrip van lamppost, tuinmeubilair, tuinpot, open haard, fontein, pomp, teleph, kaarstribune, standbeeld. Onze producten zijn uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Australië enz.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze gietende fabriek werd gevestigd in 2001. Wij produceerden gietende producten, zoals gietijzervenster, gietijzerstoel, het eind van de gietijzerbank, de post van de gietijzerlamp, gietijzerstandbeeld en de poort van de gietijzersluis enz.

 

Bij het begin verkopen wij onze producten in Chinese markt.

 

Tijdens vele jarenontwikkeling, heeft ons bedrijf rijpe technologie en perfecte producteigenschappen. Wij zijn begonnen de productielijn in dit jaar bij te werken.

 

om globale zaken uit te breiden, richtten wij onze nieuwe handelsmaatschappij, genoemd op de Invoer van Botou bestelwagen-T en de Uitvoer die Co., Ltd.Our-handelsmaatschappij uitwisselen heeft professionele verkoop en de dienstteam.

 

Ons bedrijf kan onze producten van douane beste qulity en beste dienst verlenen. Ons team kan samenwerking en vriendschap met onze douane bouwen. Wij zullen beste samenwerking met u hebben.

China Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel China Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel China Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Bestelwagen-t

Aantal werknemers : 40~50

Jaarlijkse omzet : 150-200

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 70% - 80%

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!